Výběr z rubriky
RECEPT: Krémové houbové rizoto

RECEPT: Krémové houbové rizoto

Budete potřebovat (na 1 větší porci):
80 g Basmati rýže
1 cibule
250 g žampiónů
200 g (1 kelímek) Cottage light sýr
30 g nivy
1 lžička olivového oleje
oblíbené bylinky (já dala sušenou i čerstvou bazalku)
sůl, pepř

Postup:
Dáme si vařit rýži (do hrnce rýži + 2x tolik vody). Během toho, co se nám rýže vaří, si očistíme žampiony a cibulku nakrájíme na jemno. Osmahneme ji na pánvičce s trochou olivového oleje, následně přidáme žampióny a restujeme do změknutí (napřidávejte vodu, aby se hezky opekly a ony samy po čase vodu pustí). Snížíme teplotu, přidáme rýži, vmícháme cottage a celou směs ochutíme (růžovou) solí, pepřem a bylinkami. Pár minut promícháváme, dokud se cottage nerozpustí. Nakonec přidáme nakrájenou nivu, popř. ještě posypeme sýrem.


Veronika Duží,
výživový specialista
www.veronika.duzi.cz

Výběr z rubriky
Seznam firem
Kam vyrazit?
Kam vyrazit?

...

X
--
--
--

--

Detaily události

--

Více
Místo

--

Čas

--

Organizátor

--

X
No events available.